Bugun...



Başkan Altan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

facebook-paylas
Tarih: 10-01-2023 17:25

Başkan Altan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Altan, gazeteciliğin bir toplum için önemine ve Türkiye'deki gazetecilerin yaşadığı zorluklara değindiği mesajında şunlara yer verdi:
"Halkın haber alma hakkı ve basın özgürlüğü açısından sıkıntılı bir yılı daha geride bıraktık. Maalesef ki ülkemizde gazetecilik yapmak artık çok zor oldu. Gazetecilerimizin tazminat ve tutuklamalarla tehdit edilmediği, mesleklerini özgürce yapabildikleri, gazetecilik mesleğinin sansür politikaları, işsizlik tehdidi ve mahkeme kapıları arasında sıkıştırılmadığı bir Türkiye'yi hep birlikte kuracağız. Bu uğurda bugün her türlü mücadeleyi korkusuzca yapan gazetecilerimize selam olsun. Yapmış olduğumuz çalışmalarda, etkinliklerde bizleri yalnız bırakmayan, ilkeli ve objektif bir anlayışla gazetecilik gibi zor bir mesleği fedakârca sürdüren basın mensuplarımızın değeri bizim için çok fazla. Bizler, Gelecek Partisi olarak her süre özgür basın emekçilerimizin yanındayız. Bu bağlamda tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü bir kez daha kutluyorum."






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Gündem Haberleri Haberleri

YUKARI YUKARI