Bugun...



Özel Seyit Ateş Spor Lisesi Beşiktaş’a sponsor oldu

Amatör spor destek olmak ve yeni sporcular yetiştirmek amacıyla Özel Seyit Ateş Spor Lisesi Beşiktaş’a sponsor oldu. Koordinatör Burak Tahir Ateş, Türk sporunun marka değerlerinden biri olan Beşiktaş’a sponsor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, amatör spora desteklerinin devam edeceğini söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 16-12-2022 10:26

Özel Seyit Ateş Spor Lisesi Beşiktaş’a sponsor oldu

Özel Seyit Ateş Spor Lisesi ile Beşiktaş arasında imzalanan sponsorluk anlaşması Vodafone Park Stadı’nda gerçekleşti. Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin katıldığı anlaşma lansmanında Özel Seyit Ateş Spor Lisesi’nin Koordinatör Burak Tahir Ateş temsil etti.

120 yıllık tarihiyle Türk sporunun lokomotifleri arasında yer alan Beşiktaş’a ile sponsorluk anlaşması imzalamaktan dolayı oldukça heyecanlı olduklarını ifade eden Koordinatör Burak Tahir Ateş,” Özel Seyit Ateş Spor Lisesi olarak Türk sporuna destek ve katkı sunmaya devam ediyoruz. Beşiktaş gibi  ülkemizin en büyük kulüplerinden biriyle sponsorluk anlaşması imzaladık. Bu anlaşma ile birlikte Türk sporuna yeni oyuncuların kazandırılmasına yardımcı olacağız.” dedi.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi ise amatör spora desteklerinden dolayı Özel Seyit Ateş Spor Lisesi’ne teşekkür etti.






Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YUKARI YUKARI