Bugun...



Sultangazi’de Yarıyıl Tatili Tam ŞEN-LİK

Sultangazi Belediyesi, yarıyıl tatilindeki çocuklar için özel bir etkinlik programı hazırladı. Birbirinden eğlenceli tiyatro oyunları ile çocuklar, yarıyıl tatilini keyifle geçiriyorlar.

facebook-paylas
Tarih: 26-01-2023 21:54

Sultangazi’de Yarıyıl Tatili Tam ŞEN-LİK

Milyonlarca öğrenci karnelerini alarak 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamladı. Çocukları kültür-sanatın büyülü dünyasıyla buluşturan Sultangazi Belediyesi, çocukların tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlamak için yarıyıl tatiline özel bir etkinlik takvimi hazırladı. Tatil süresince sağlık, geri dönüşüm, teknoloji bağımlılığı gibi sosyal konuların yer aldığı oyunların yanı sıra Kırmızı Başlıklı Kız’dan Mickey Mouse’a kadar birbirinden renkli karakterler, minik izleyicileri ile buluşuyor.
Hem eğitici hem eğlenceli 
Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, "Çocuk tiyatrolarımız, kültür sanat sezonumuz kapsamında her hafta sonu büyük bir katılıma sahne olarak devam ediyor. Çocuklarımızın yarıyıl tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlamak adına hem eğlenceli hem de eğitici yeni etkinlikler de düzenliyoruz. Tiyatro oyunlarıyla çocuklarımızın görerek öğrenmelerini sağlıyor, aynı zamanda yaşıtlarıyla zaman geçirerek sosyalleşmelerine katkıda bulunuyoruz. Çocuklarımıza yönelik kültür-sanat etkinliklerimiz yepyeni sürprizlerle devam edecek” diye konuştu. 
Sultangazi Belediyesi Âşık Veysel Kültür Sanat Sezonu kapsamında tiyatrodan sinemaya, çocuk gösterilerine kadar birçok etkinliği minik izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Minikler keyifli zaman geçirmenin yanı sıra eğitici ve öğretici etkinliklerle farklı dünyaların kapılarını aralama fırsatı buluyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

YUKARI YUKARI