dini sohbetler sohbet islami sohbet muzik indir cinsel sohbet deneme bonusu Penis Enlargement Turkey Burun Estetiği Ankara Lazer Epilasyon Ankara Lazer Epilasyon Ankara Labioplasti Ankara Kızlık Zarı Dikimi Ankara Lazer Epilasyon Konya Dudak Dolgusu Ankara Kıl Dönmesi Tedavisi Ankara Hemoroid Tedavisi Ankara Meme Ultrasonu Ankara
Bugun...



Davutoğlu Manisalılarla Buluşuyor


facebook-paylas
Tarih: 10-11-2022 17:56

Davutoğlu Manisalılarla Buluşuyor

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu partisinin Manisa İl Teşkilatınca düzenlenen bir dizi programa katılmak üzere Pazar günü Manisa’ya gidiyor.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Manisalılarla buluşmak ve çeşitli etkinliklere katılmak üzere 13 Kasım Pazar günü Manisa’ya gidecek. Program çerçevesinde aynı gün saat 13.00’da Manolya meydanında halka hitap edeceği duyurulan Davutoğlu, ayrıca çeşitli STK temsilcileriyle bir araya gelecek ve yine partisinin Gençlik Politikaları Başkanlığın ve Manisa İl yönetimince tertip edilen Gençlik Buluşmasına katılım sağlayacak.

Bu arada günler öncesinden Manisa’ya geçen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve 24-25-26. Dönemler milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın İl Başkanı Nurten Onultmak ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte organizasyonun eksiksiz tamamlanması için yoğun çaba gösterdikleri dikkatlerden kaçmıyor.

Davutoğlu’nun Manisa programına çevre il ve ilçelerden yoğun katılım olacağı bilgisi de bize ulaşan haberler arasında yer alıyor ve Gelcek Partisi liderinin Manisa konuşmasında hangi konulara değineceği merakla bekleniyor.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

YUKARI YUKARI